FLATBASE

laippajalusta

 

FLATBASE on vuosien varrella erinomaiseksi havaittu tuotteemme. Olennaista FLATBASE -pöydänjalustassa on, että siinä on litteä alalaippa ja jalustan rakenne on kestävä suurillekin kansille. Jalkaputkia löytyy 6 eri paksuista mallia ja erikoiskorkeuksien tekeminen on helppoa. Muodoltaan alalaippa voi olla pyöreä, ovaali, neliö, pyöristetty neliö tai suorakaide, ja sen voi yhdistää haluamasi kokoiseen pystyputkeen. Pystyputki voi olla sekä pyöreä, että neliskulmainen.

SELKA Flatbase Ovaali

FLATBASE sopii tiloihin, joissa kalusteiden on kestettävä kovaa kulutusta, kuten laivoille, aulatiloihin ja ravintoloihin. FLATBASE -pöydänjalustaan voi yhdistää hyvin isoja pöydänkansia, jolloin pöydät toimivat erinomaisesti ravintola- ja neuvottelupöytinä. Erikorkuisia pöytiä voidaan sijoittaa limittäin esimerkiksi sohvan ääreen. FLATBASE on monipuolisin jalkasarjamme: vaativiin kohteisiin vuosien kokemuksella.

 

MITAT
Tämä projektimyyntituote räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan: pöydälle voidaan määritellä lähes mikä tahansa korkeus, muoto tai kansikoko ja suosittelemme siihen sopivan kokoisen FLATBASE -jalustan. Maximi pöydänkannen halkaisija on 150 cm (yhdellä jalalla).

Myös korkeussäädettävä 70-110 cm versio saatavilla.

Jalkaputkien halkaisijat:

Pyöreä: Ø44,5 mm, Ø63,5 mm, Ø88,9 mm, Ø127 mm          

Neliö: 60*60 mm, 80*80 mm

Kysy muita putkikokoja projekteihin, min. 20kpl tilauserä.

 

MATERIAALIT
Jalusta kromia tai jauhemaalattua metallia, valittavana yli 150 RAL värikartan väriä (projektimyynti).

 

S

FLATBASE white table base

 

S x 2

FLATBASE white table bases

 

S (korkea)

FLATBASE height table base

 

O

FLATBASE Oval table base

 

NS (pyöreä tai neliskulmainen pystyputki)

FLATBASE NS table base

 

NSK (pyöreä tai neliskulmainen pystyputki)

FLATBASE NSK table base

HA (korkeussäädettävä)

Korkeussäädettävä laippajalusta.