Mitä Selka tarjoaa, miten sen toteutamme ja mitä asiakas saa

Selka tarjoaa huonekalujen valmistajille valmiin palvelumallin. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivimman kalustusratkaisun. Teemme sen nopeasti ja laadukkaasti ja takaamme toimitusvarmuuden.

Tyypillisiä toteutettavia tuotteitamme ovat pöydät, tuolit ja naulakot, joita valmistamme asiakkaamme tarpeiden mukaan esimerkiksi laivoihin, hotelleihin ja ravintoloihin. Toteutamme haastavatkin rakenteet ja muodot nopeasti ja varmasti.

Käymme halutun tuotteen määrittelyn ja dokumentit huolellisesti asiakkaan kanssa läpi ja muokkaamme kokemuksemme pohjalta niistä uuden tuotteen. Joustava ja nopea tuotekehitys on tekemisemme ytimessä.

Haluamme olla palveleva tuotekehityskumppani. Kun asiakkaalla on tarve, me tutkimme, miten sen saa täytettyä.

Miten prosessi käytännössä etenee

Valmistamme tuotteita asiakkaan idean, piirustuksen tai 3D-mallin pohjalta. Kun olemme keskustelleet asiakkaan kanssa ja tutustuneet määrittelyihin ja dokumentteihin, alamme heti tehdä näkyvää työtä.

Keskustelut eivät veny viikosta toiseen, vaan käytämme ohjelmistoja, joilla ensimmäiset luonnokset visualisoidaan erittäin nopeasti.

Yksityiskohtien ratkaisuista keskustellaan konkreettisella tasolla. ”Onko tämä detalji juuri sellainen, jota kuvasit?” ”Haluttu ratkaisu vaatii tällaisen teknisen toteutuksen tai rajapinnan: näyttääkö se sopivalta tarkoitukseesi?”

Kun luonnokset on hyväksytty, aletaan valmista prototyyppiä, jota varten tilataan tarvittavat osat. Meillä on tehtaan lattiatasolla kokeneita tekijöitä, jotka varmistavat jo tässä vaiheessa, että valitut ratkaisut ovat toteuttamiskelpoisia, joten vältämme turhat kokeilut.

Pitkä kokemuksemme kalusteiden valmistuksesta ja viennistä takaa myös sen, että meillä on kokonaisymmärrys siitä, miten tuote saadaan ehjänä perille kuluttaja-asiakkaalle. Ymmärrämme logistiikan, pakkaukset, varastoimisen ja kuljetuksen konteissa ympäri maailmaa.

Yksityiskohtien ohella osaamme kysyä myös isossa kuvassa oikeat kysymykset.

Mikä on visio tuotteesta? Haluaako asiakas tehdä yksittäiseen projektiin vaikka 10 kappaletta tuotteita vai haluaako hän myydä sitä isommilla volyymeilla? On olemassa monenlaisia valmistusmalleja: me ymmärrämme liiketoiminnan vaatimukset ja osaamme tehdä oikeat valinnat.

Kaikkein mieluimmin lähdemme luomaan asiakkaan kanssa pitempää yhteistyösuhdetta.

Tarvittaessa apunamme toimii kattava ja erinomainen partneriverkostomme, jonka avulla hallitsemme laajatkin kokonaisuudet.

Mikä on asiakkaan saama hyöty

Haluamme poistaa asiakkaalta turhan stressin ja vaivannäön. Me huolehdimme yksityiskohdista ja takaamme aikataulussa pysyvän sovitun lopputuloksen. Asiakkaan aika vapautuu oman ydinliiketoiminnan hoitamiseen.

Suoriudumme niin pienistä kuin isoistakin asiakkaista, tilauksista ja volyymeistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PS Meillä on kokemusta OEM-asiakkaista ja alihankintapalveluista:

Lisäarvoa OEM-kumppaneille

SELKA luo toimittajien, OEM-asiakkaiden ja loppukäyttäjien välille kustannustehokkaan ketjun, joka tarjoaa lisäarvoa kaikille osapuolille.

OEM-valmistuskumppanina vastaamme tuotteesta kokonaisuutena aina valmistuksesta paketointiin. Lisäksi tarkastamme tuotteiden laadun ja toimitamme ne suoraan loppuasiakkaalle.

Teemme tarpeen mukaan kokoonpanoa ja varastoimme asiakkaan komponentteja. Tällöin voimme kasata ja toimittaa tuotteet tilausten mukaan.

Toimimme OEM-valmistuskumppanina suomalaisille design-kalusteyrityksille.

Alihankintapalvelumme

Valmistamme alihankintana niin kokonaisia tuotteita kuin komponentteja, pienille ja suurille yrityksille. Alihankinta on vaihtelevissa suhdanteissa erinomainen riskienhallintakeino, jonka kustannukset ovat helposti seurattavissa. Kun osan työstä hoitaa laadukas alihankkija ydintoimintanne ulkopuolelta, voitte rauhassa keskittyä omiin vahvuuksiinne.