Stockholm Furniture Fair, 7.-11. Helmikuuta

Selka participates in the Stockholm furniture fair

 

Maailman suurin skandinaavisen muotoilun tapahtuma Stockholm Furniture Fair järjestetään parin vuoden tauon jälkeen taas helmikuun alussa Tukholmassa. Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi Selkan osastolle A21:10. Messuille on tulossa 400 näytteilleasettajaa 31 maasta, mikä tekee messuista houkuttelevan kohtaamispaikan kaikille sisustuksen ja huonekalualan ammattilaisille. Paikalle odotetaan yli 30 000 ammattilaiskävijää, 100 eri maasta.

 

Together with SELKA


Selka on vuosikymmenien ajan valmistanut kalusteita tiloihin, joissa ihmiset kohtaavat toisiaan. Mallistomme kulmakiviä ovat olleet ravintolapöytien jalustat ja baarituolit. Viime vuosien aikana olemme tulleet tunnetuiksi korkeussäädettävistä pöytäratkaisuista, mallistostamme löytyy korkeussäädettäviä pöytiä monenlaiseen käyttötarkoitukseen tukemaan yhdessä oloa ja työskentelyä. Viime vuonna lanseerasimme Pico -pöytäsarjan, josta on tullut suosittu pieni sivupöytä sohvien ja rahien viereen.

Together with Selka -kuvaa myös haluamme tehdä yhteistyötä muiden kalustevalmistajien, jälleenmyyjien ja muotoilijoiden kanssa. Olemme vuosikymmenien ajan toimineet luotettavana OEM-valmistuskumppanina useille eurooppalaisille kalustebrändeille ja myymme kalusteitamme pääosin jälleenmyyjiemme kautta. Selkan jälleenmyyjäverkosto laajenee Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Tutustu mallistoomme ja ota yhteyttä. Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä.

 

Side -uutuus, suunnittelija Mikko Laakkonen


Tukholman messuilla lanseeraamme uuden kalustesarjan Side. Side on suomalaisen huonekalusuunnittelijan Mikko Laakkosen alun perin ravintolaprojektiin suunnittelema kevytlinjainen kalustesarja. Sarjaan kuuluu sohva, penkki, tuoli, rahi, sohvapöytä sekä hylly -eli kaikki mitä tarvitaan kohtaamistilan luomiseen. Istuimien metallirakenteet on mahdollista sävyttää samaan sävyyn verhoilun kanssa, jolloin erilaisia materiaaliyhdistelmiä on lukuisia. Eikä tämä olisi Selka-malliston kaluste, ellei räätälöidyt mitat onnistuisi helposti!

Osastollamme A21:10 esittelemme seuraavat tuotteet:

HIILI design by Yuki Abe
SIDE design by Mikko Laakkonen
MAHTUVA design by Ari Kanerva
BASKET design by Marjut Nousiainen together with SELKA
ELECTRO SMART design by Ari Kanerva
SIRO design by Ari Kanerva
JAMIE design by SELKA
MIO design by Tuukka Nokkala, SELKA
PICO design by Tuukka Nokkala, SELKA
SQUARES by SELKA
WIREUP design by Tuukka Nokkala, SELKA
ZERO design by Tuukka Nokkala, SELKA

Muut tuotteet: matto Bolon Missoni Home Trinidad, maljakot Jokinen Konu Design, kankaat Agua Fabric, design jatkojohto MyNolla, aktivointilauta Gymba, satulatuoli MyKolme Design Iloa+.

Designers’ afternoon sparkles together with SELKA

Keskiviikkona 8.2. klo 16:00 - 18:00
Stockholmsmässan, Osasto A21:10

Tule tapaamaan meitä ja kollegoita Selkan osastolle suunnittelijoiden kuplivaan iltapäivä -tilaisuuteen. Tilaisuudessa lanseerataan SIDE -tuoteperhe ja tuotteen suunnittelija Mikko Laakkonen on paikalla kertomassa suunnittelun lähtökohdista. Lisäksi kangasuutuuksia on esittelemässä Agua Fabricsin edustajat Eija Uusitalo ja Piki Ögård. Ilmoittaudu Designers’ afternoon -tilaisuuteen alla olevan lomakkeen kautta (kutsuvierastilaisuus).

Voit myös sopia yksityisen tapaamisen kanssamme, valitsemalla ”Haluan sopia tapaamisen messuille”.

Together with artist Taru Kantonen


Taiteilija Taru Kantosen ja Selkan polut kohtasivat, kun Taru oli mukana suunnittelemassa Selkalle uutta brändi-ilmettä. Sisustus ja taide inspiroivat toisiaan ja Selkan värikylläinen maailma houkutteli maalaamaan sarjan leikitteleviä maalauksia, jotka sijoittuvat monipuolisesti kohtaamisten maailmaan: ”Miten taide ja sisustus kohtaavat, miten värit ja tekniikat kohtaavat, ja ennen kaikkea miten me ihmiset kohtaamme toisemme sisustuksen ja taiteen keskiössä.”

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan yhteistyöhön.

Taru Kantonen, Art & Design, AD/kuvataiteilija Vanhasta Vääksystä

”Maalaan mielen maisemistani. Työstän ennen maalaamisen aloittamista ajatusta mielessäni ja tuon sen esiin useimmiten kankaalle veitsen ja siveltimen vedoin. Se mitä kankaalle tulee, sekä prosessi on intuitiivinen. Olen kokeellinen materiaalien ja maalaustekniikoiden suhteen – haastan itseäni kehittymään. Ajatus yhdessä materiaalien kanssa synnyttää uusia maalauksia, innostus maalauksiin ottaa loikkia katutaiteen ja nykytaiteen maailmasta. Mottona: Just because color is life.”

Tutustu maalauksiin Instagrammissa taru.kantonen

 

Voit seurata messuja myös etänä, julkaisemme postauksia ja live-videoita messujen ajan Instagramissa: selkaoy

 

 


Yuki Abe, HIILI pöydät ja pöydänjalustat

Ari Kanerva, MAHTUVA, ELECTRO ja SIRO pöydät

Mikko Laakkonen, SIDE tuotesarja
 
Tuukka Nokkala, PICO, MIO, ZERO ja WIREUP pöydät

Marjut Nousiainen, BASKET pieni säilytyskori