HOP

korkeussäädettävä pöydänjalusta

 

Kaasujousella korkeussäädettävä HOP -pöydänjalusta on ratkaisu kohtaamistilojen ja oppimisympäristöjen ergonomiaan. Korkeussäädettävien ryhmätyöpöytien avulla saat rakennettua monikäyttöisen tilan, joka muuntautuu nopeasti eri käyttötarkoituksiin ja eri ikäisille käyttäjäryhmille. Säädettävien HOP -pöydänjalustojen avulla saat kalustettua tilaan istumatyöskentelypaikkoja ja kun halutaan työskennellä seisaaltaan, pöytä nousee portaattomasti sopivalle korkeudelle.

Kaasujousella säädettävät pöydät ovat toimiva ratkaisu monikäyttötiloihin kuten auloihin, neuvottelutiloihin ja henkilöstöravintolaan. Jalustoja on eri korkuisia ja niihin on mahdollista yhdistää erikokoisia pöydänkansia.

Korkeudensäätö on helppoa kannen alapuolella olevan vivun avulla. HOP -pöydänjalustan muotoilu on kulmikas ja siinä on neliön muotoinen alalaippa.

 

MITAT

Jalusta: extra matala 45-67 cm (varastovärit valkoinen ja musta), matala 54 – 83 cm, keskikorkea 64 – 105 cm ja korkea 69 – 113 cm. Huomioi kannen paksuus pöydän kokonaiskorkeudessa.

Suositellut kansikoot: 50-100 x 50-100 cm.

Alalaippa: mitat kannen koosta ja muodosta riippuen, liukunastoilla.

 

MATERIAALIT

Jalusta jauhemaalattua metallia, väri valkoinen, harmaa tai musta. Tarkista saatavuus projektimyynnistämme sales@selka.fi.

HOP Adjustable base White downHOP Adjustable base White up

HOP Adjustable base Grey downHOP Adjustable base Grey up

HOP Adjustable base Black downHOP Adjustable base Black up

HOP With table top 70x70 cmHOP With table top 70x70 cm

HOP Adjustable base collection