Taattua suomalaista designia

Kaikesta teknologiasta huolimatta metallikalusteiden tekeminen on yhä osin käsityötä. Prosessi on teollinen ja jäljen tulee olla tasalaatuista, mutta hiontaroboteista huolimatta tarvitaan paljon käsityön vaiheita. Kun kaluste kulkee prosessin läpi valmiiksi tuotteeksi, moitteeton lopputulos vaatii ihmisaivojen, -silmän ja -käden saumatonta yhteistyötä. Ihmisen huolenpitoa.

Käsityössä näkyy vuosikymmenten kokemuksemme. Miten reagoimme tämän vuoden tapahtumiin, kertoo palavasta halustamme olla auttamassa suomalaisia uudenlaisen työnteon haasteissa.

Lue tästä, miten konkurssiin jo ehtinyt perinteikäs huonekaluvalmistaja SELKA nousi uuteen lentoon.

Kun etätyö on lisääntynyt räjähdysmäisesti ja sama kehitys jatkuu  tulevaisuudessa, kannattaa panostaa laadukkaisiin ja ergonomisesti oikeaoppisiin työkaluihin. Näin etätyöskentelyssä voi keskittyä olennaiseen eli työntekoon.

Laadultaan pöytämme ovat huippuluokkaa – taattua suomalaista designia. Tuotteemme edustavat ajatonta ja tyylikästä suunnittelua. Selkeälinjainen muotoilu, tukeva rakenne ja jopa 150 eri värivaihtoehtoa takaavat, että meidän työpisteitämme et halua piilottaa näkyvistä, kun vieraat tulevat kylään.

SELKAn pöydät toimivat työpäivän jälkeen vaikka keittiössä apupöytänä tai makuuhuoneessa sivupöytänä.