SELKA on suunnittelijan kumppani

Tarvitsetko yhden keltaisen pöydän huomenna vai 300 pöytää kahden viikon kuluttua? Ei hätää, saamme ne tehtyä! SELKAlla on vuosikymmenien kokemus julkitilojen kalustamisesta, niin kotimaassa kuin lukuisissa vientikohteissamme. Toteutamme ratkaisut tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Metallikaluste-asiantuntijamme ovat palveluksessasi yhden puhelinsoiton päässä.

Ota yhteyttä

Etätyö on uusi normaali

Haluamme auttaa suomalaisia uudenlaisen työnteon haasteissa. Kotitoimistossa kannattaa panostaa ergonomisesti oikeaoppisiin huonekaluihin, joissa ei ole tingitty laadusta tai tyylistä.
2000-luvun huonekalut ovat monikäyttöisiä: tutustu korkeussäädettäviin MAHTUVA, SOPIVA ja ELECTRO -pöytiimme.

SELKAstore.eu-verkkokauppaan

Ota yhteyttä

Onko sinulla mielessä kysymyksiä tai tiedusteluja tuotteitamme ja palveluitamme koskien? Soita, lähetä sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Selkan tietosuojaselosteen, annat meille luvan henkilötietojesi käsittelemiseen ja hyväksyt, että Selka saa lähettää sinulle sähköpostilla tietoa tuotteista, palveluista ja muista ajankohtaisista asioista.

Tilaa uutiskirje

Kuule ensimmäisenä tuoteuutuuksista! Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa napsauttamalla uutiskirjeessä olevaa peruutuslinkkiä.