Together with SELKA - Kalusteet kohtaamisiin

Selka on ollut mukana ihmisten kohtaamisissa jo vuosikymmenien ajan, niin kotimaassa kuin lukuisissa vientikohteissamme. Suunnittelemme ja valmistamme kalusteet tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden ja asiakkaidemme kanssa. Luodaan yhdessä tila, joka toimii tänään ja huomenna.

Ota yhteyttä

Hybridityö on uusi normaali

Haluamme auttaa suomalaisia uudenlaisen työnteon haasteissa. Kun haluat työskennellä paikasta riippumatta kannattaa panostaa ergonomisesti oikeaoppisiin huonekaluihin, joissa ei ole tingitty laadusta tai tyylistä.

Tutustu monikäyttöisiin korkeussäädettäviin MAHTUVA, SOPIVA ja ELECTRO -pöytiimme ja tilaa kotiin tai toimistolle suoraan SELKAstore-verkkokaupasta. SELKAstoresta löydät myös OUTLET-osion, jossa myymme edullisesti poistoeriä ja mallikappaleita.

SELKAstore

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Selkan tietosuojaselosteen, annat meille luvan henkilötietojesi käsittelemiseen ja hyväksyt, että Selka saa lähettää sinulle sähköpostilla tietoa tuotteista, palveluista ja muista ajankohtaisista asioista.

Tilaa uutiskirje

Kuule ensimmäisenä tuoteuutuuksista! Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa napsauttamalla uutiskirjeessä olevaa peruutuslinkkiä.