uutuus ROO

neuvottelupöydän jalusta sähköpistokkeilla

SELKA ROO neuvottelupöydän jalusta

ROO -pöydänjalusta on suunniteltu tukemaan ihmisten kohtaamisia. ROOn innovatiivinen rakenne kätkee sisälleen sähköjohdot ja esittämiseen tarvittavat kaapelit. Virtapistoke ja esitysjohdot ovat aina käden ulottuvilla ja pöydän taso jää vapaaksi johdoista. ROO -pöydänjalustoja on saatavilla kahdessa eri korkeudessa ja useammassa eri pituudessa. Valitse puolikorkea ROO -pöydänjalusta silloin, kun haluat koota tiimisi ideoimaan pöydän ympärille ja matalampi versio silloin, kun pöydän tarkoitus on tukea keskittymistä vaativia palavereita.

Sähköistyksen ollessa integroituna pöydänjalustaan, ei pöydänkannen keskelle tarvita häiritseviä sähköluukkuja vaan pöydän pinta jää vapaaksi tarvittaville materiaaleille tai vaikkapa virkistävälle välipalatarjoilulle. Sähköjohdot kulkevat siististi jalustarakenteen sisäpuolella. Johdot voi tuoda ulos joko jalkaputken päästä tai tukirakenteen keskellä olevista aukoista.

Suunnittelija: Tuukka Nokkala.

 

MITAT
Jalustan vakiokorkeus on 70 ja 90 cm. Jaloissa on säätötassut tai pyörät.

Suositeltu kannen syvyys 90 – 110 cm.

Teleskooppisen välisarjan ansiosta 1-osainen jalusta sopii kansille joiden pituus on 160-240 cm. Tukijalan ja keskijalkojen avulla pituutta voi jatkaa lähes rajattomasti. Teleskooppinen välisarja säätyy 126-186 cm eli 4-6 hengen pöytä voidaan rakentaa ilman tuki- tai keskijalkaa.

Tuki -ja keskijalkojen avulla jalustan pituutta voidaan kasvattaa halutun istujamäärän mukaan.

 

MATERIAALIT
Jalusta jauhemaalattua metallia, valittavana yli 150 RAL Classic -värikartan väriä tai tekstuuripintainen Fine texture, katso varastovärit.

Sähköpistokkeet: sähköpistokkeiden määrä voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Virtapistokevaihtoehdot ovat SCHUKO, USB-A (12W) ja USB-C (30W). Lisäksi saatavilla on musta läpivientiholkki, joka mahdollistaa HDMI tai USB-C -kaapelin viennin (asiakkaan oma kaapeli). Jos virtapistokkeita ei tarvita, pistokkeen paikalla voi olla peitetulppa (musta).

Sähköpistokkeita on saatavilla mustina ja valkoisina.

ROO -jalustaa voidaan käyttää myös perinteisen sähköluukun kanssa (Kondator).

 

Kysy lisätietoja ja saatavilla olevista pöydänkansista sales@selka.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake:

 

 

 

ROO 1

ROO 1 Conference table base with power outlets

ROO 2

ROO 2 Conference table base with power outlets

ROO 3

ROO 3 Conference table base with power outlets

 

ROO USB C power outlet

USB-C – pistorasia

SELKA ROO conference table base Schuko outlet

Schuko -pistorasia

ROO conference table HDMI Cable Grommet

Läpivientiholkki HDMI ja USB -kaapeleille

 

SELKA ROO Conference table base 900X2300 mm