HIILI

pöydänjalusta

 

Vuoden 2021 kalustesuunnittelija Yuki Aben suunnittelema tyylikäs HIILI sopii tilaan kuin tilaan. Visuaalisesti sirolinjainen HIILI edustaa nättiä ja kevyttä muotoilua. Se on saatavana myös renkailla ja korkeussäädettävällä mekaniikalla.

Monitoiminen tuote muuntautuu taukotilan matalasta kahvipöydästä tyylikkääksi korkeaksi cocktail-pöydäksi yrityksesi iltatilaisuuteen. HIILI -pöydänjalustat voidaan valmistaa, sekä sisä-, että ulkokäyttöön soveltuviksi.

HIILI X -laipan voimakas mutta pelkistetty muoto nousee esiin lattialta. Yhdistelemällä erilaisia värejä pöydän jalustoissa saat tilaan eloa ja piristystä. HIILI -pöydänjalustat saa myös ECOSHINE -hiotulla pinnalla, jossa on näyttävä ja kestävä metallin kiilto ilman ympäristön kuormitusta. Sisätiloihin soveltuva kiiltävä ECOSHINE-metallipinta on näyttävä valinta sekä ravintola- että toimistoympäristöön.

HIILI Restaurant

Cafe Charlotta Lahti

MITAT

Ristikko: 45 x 45, 57 x 57, 65 x 65 tai 75 x 75 cm

Korkeus: korkeussäädettävä 70 – 110 cm tai kiinteä korkeus esim. 70 cm tai 108 cm. Korkeus voidaan määritellä kohteen mukaan (muista huomioida pöytälevyn paksuus kokonaiskorkeudessa).

Suositellut kansikoot: neliö 50 x 50  – 100 x 100 cm, suorakulmio 70-100 x 120 – 200 cm, pyöreä Ø 50 – 120 cm.

Ylälaippa toimitetaan alalaipan koon mukaisesti.

MATERIAALIT

Jalusta jauhemaalattua metallia, valittavana yli 150 RAL värikartan väriä (projektimyynti) tai Ecoshine -pinnoite.

 

Kysy lisää myynnistämme sales@selka.fi tai p. +358 3 882 610

 

HIILI Table base lowHIILI Table base low blackHIILI Table base high in whiteHIILI Table base high in blackHIILI Adjustable table base in whiteHIILI Adjustable table base in blackSelka Hiili Table base in whiteSelka Hiili T table base in black

SELKA Hiili X