POP

korkeussäädettävä pöydänjalusta

POP Collection

Kaasujousella korkeussäädettävä POP pöydänjalusta on ratkaisu kohtaamistilojen ja oppimisympäristöjen ergonomiaan. Korkeussäädettävien ryhmätyöpöytien avulla saat kalustettua monikäyttöisen tilan, joka muuntautuu nopeasti eri käyttötarkoituksiin ja eri käyttäjäryhmille. Samoilla kalusteilla tilaan saa rakennettua säädettävien POP pöydänjalustojen avulla sekä istumatyöskentelypaikkoja, että korkeita seisomapöytiä.

Portaattomasti säädettävät pöydät ovat toimiva ratkaisu monikäyttötiloihin kuten auloihin, neuvottelutiloihin ja henkilöstöravintolaan. POP pöydänjalustoja on eri korkuisia ja niihin on mahdollista yhdistää erikokoisia pöydänkansia.

Korkeudensäätö on helppoa kannen alapuolella olevan kahvan avulla. POP -pöydänjalustan muotoilu on pyöreä ja Ø60-90 cm kansille on saatavilla Ø55 pyöreä jalusta lukittavilla pyörillä.

 

MITAT

Jalusta: matala 45 – 67 cm (varastoväri valkoinen) ja keskikorkea 64-105 cm (varasto väri valkoinen ja musta). Jalustan korkeus pyörillä 50 – 72 cm ja 69 – 110 cm. Huomioi kannen paksuus pöydän kokonaiskorkeudessa.

Suositellut kansikoot: Ø50 – 110 cm, (Ø120cm vain matalaan jalustaan, ilman rullia). Ø60-90 cm kansille on saatavilla jalusta lukittavilla pyörillä (kysy piilopyöräjalustaa erikseen).

Alalaippa: Ø40, Ø45, Ø50, Ø55, Ø60 cm liukunastoilla tai Ø55 pyörillä (lukittavat).

 

MATERIAALIT

Jalusta jauhemaalattua metallia, väri valkoinen, harmaa tai musta. Tarkista värien saatavuus projektimyynnistämme sales@selka.fi.

POP Table base WhitePOP Table base White

Selka black POP table baseSelka black POP table base

 

Selka POP Table base White with castorsSelka POP Table base Black with castors

POP With table topPOP Table base White