Laatu sekä design molemmat superia – näin käyttäjät arvioivat tuotteemme

Kevät oli kiireistä aikaa SELKA oy:n tehtaalla, kun monitoimipöytien suosio räjähti käsiin.

Koronaviruksen ja etätyöskentelyn myötä suomalaiset kaipasivat uusia, laadukkaita ratkaisuja kotitoimistoihinsa. Pöytiä on keväästä lähtien tehtailtu yötä päivää, ja kuluttajien palaute on pelkästään positiivista.

Kukaan ei olisi vielä alkuvuodesta osannut ennustaa, miten radikaalisti työskentely tulisi muuttumaan vuoden 2020 aikana. Kun korona-aalto iski päälle, suurin osa toimistotyötä tekevistä ihmisistä linnoittautui kotiinsa tekemään etätöitä. Toimisto-olosuhteisiin tottuneet työntekijät tarvitsivat nopeasti koteihinsa toimivan etätyöpiste, joka teki myös seisomatyön mahdolliseksi.

Selkan MAHTUVA- JA SOPIVA-monitoimipöydät on suunniteltu juurikin tällaisia tilanteita varten. Muotoilukieleltään selkeälinjaiset pöydät toimivat etätöissä erinomaisesti toimistopöytänä. Kun päivän työt on tehty, voi pöytää käyttää vaikka sivu- tai apupöytänä kodin muissa huoneissa. Helposti liikuteltavan pöydän voi viedä vaikka parvekkeelle tai mökille, juuri sinne missä työskentelet parhaimmillasi.

Tilaa täältä MAHTUVA tai SOPIVA- monitoimipöytä – katso valikoima ja värivaihtoehdot, klikkaa!

– Olen todella tyytyväinen uuteen SOPIVA-monitoimipöytääni. Laatu sekä design ovat molemmat superia ja niin pöydän metallijalka kuin tammipöytälevykin ylittivät odotukseni. Ne ovat paljon paremmat kuin monessa muussa vastaavassa pöydässä, sanoo Gerard Alankomaista, joka tilasi pöydän kotitoimistolleen keväällä.

Valitse itsellesi Selkan monitoimipöytä – kaasujousitus helpottaa pöydän säätelyä omaan tarpeeseen sopivaksi. 

Selkan molemmat monitoimipöydät on valmistettu Suomessa ja suunnittelusta vastaa vuoden 2019 kalustemuotoilijaksi valittu Ari Kanerva. Vakioväreja SOPIVA-pöydässä on seitsemän ja lisäksi varastosta löytyy peräti 150 eri väriä. Lisähinnalla on mahdollista saada juuri sen värinen pöytä, joka sopii omaan kotiin ja käyttötarkoitukseen parhaiten.

Pidän todella paljon pöydän väristä. Se on juuri sellainen, kuin nettisivujenne kuvissa ja niissä kuvissa, joita lähetitte minulle chatin välityksellä. Myös pöydän koko on juuri passeli meidän kuuden neliömetrin vierashuoneeseemme, joka on saanut toimia kotitoimistona korona-aikana, toteaa saksalainen Friederike.