POP

korkeussäädettävä pöydänjalusta

POP Korkeussäädettävä pöydänjalusta

Kaasujousella korkeussäädettävä POP pöydänjalusta on ratkaisu kohtaamistilojen ja oppimisympäristöjen ergonomiaan. Korkeussäädettävien ryhmätyöpöytien avulla saat kalustettua monikäyttöisen tilan, joka muuntautuu nopeasti eri käyttötarkoituksiin ja eri käyttäjäryhmille. Samoilla kalusteilla tilaan saa rakennettua säädettävien POP pöydänjalustojen avulla sekä istumatyöskentelypaikkoja, että korkeita seisomapöytiä.

Portaattomasti säädettävät pöydät ovat toimiva ratkaisu monikäyttötiloihin kuten auloihin, neuvottelutiloihin ja henkilöstöravintolaan. POP pöydänjalustoja on eri korkuisia ja niihin on mahdollista yhdistää erikokoisia pöydänkansia.

Korkeudensäätö on helppoa kannen alapuolella olevan kahvan avulla. POP -pöydänjalustan muotoilu on pyöreä ja Ø60-100 kansille on saatavilla Ø55 pyöreä jalusta lukittavilla piilopyörillä.

 

MITAT

Jalusta: matala 45 – 67 cm (varastoväri valkoinen) ja keskikorkea 63 – 104 cm (pyörillä 50 – 72 cm ja 68 – 109 cm). Huomioi kannen paksuus pöydän kokonaiskorkeudessa.

Suositellut kansikoot: Ø50 – 110 cm, (Ø120cm vain matalaan jalustaan, ilman rullia).

Alalaippa: Ø40, Ø45, Ø50, Ø55, Ø60 cm liukunastoilla tai Ø55 piilopyörillä (lukittavat).

 

MATERIAALIT

Jalusta jauhemaalattua metallia, väri valkoinen, harmaa tai musta. Tarkista värien saatavuus projektimyynnistämme sales@selka.fi.

POP Table base WhitePOP Table base White

POP Table base GreyPOP Table base Grey

POP Table base with castors WhitePOP Table base with castors White

POP Adjustable base with castors GreyPOP Table base with castors Grey

POP With table topPOP Table base White